eFlow Fietsen

eflow fietsen zijn nu verkrijgbaar bij Walt-bikes in Elst

eFlow fietsen bij Walt-Bikes

Walt Bikes heeft een nieuw merk in haar assortiment; eflow. Dit Duitse merk combineert urban design met moderne technische oplossingen voor fietsen die op alle fronten verbazen. Walt-Bikes is trots op het feit dat wij de eerste in Nederland zijn die fietsen van dit fantastische merk aanbiedt.

eFlow in het kort

Eflow is een Duits merk dat zich heeft gespecialiseerd op de ontwikkeling van elektrische fietsen. Alle fietsen van eflow worden ontworpen en ontwikkelt in Berlijn en worden geproduceerd in dezelfde fabriek als de bekende Zwitserse Stromer e-bikes. De technische componenten van de eflow fiets smelten samen met het elegante frame, waardoor een fiets ontstaat die op alle fronten uitblinkt.

Wat maakt eFlow bikes zo speciaal?

Krachtige motor

In tegenstelling tot andere elektrische fietsen bevindt de motor van eflow fietsen zich in het achterwiel, in plaats van de middenmotor. Hierdoor gaat er geen kracht verloren tijdens het trappen. Deze fietsen zijn dus veel eerder op snelheid en het beklimmen van bergen en hellingen wordt nog gemakkelijker.

App besturing

Eflow e-bikes zijn gekoppeld aan een app die je kunt installeren op je smartphone. Door de fiets via bluetooth te verbinden met je telefoon kan data eenvoudig worden overgezet. Zo kunnen wij bij Walt Bikes ook inloggen op jouw eflow fiets. Dat betekent dat je bij updates en storingen niet meer naar onze fietsenzaak in Elst hoeft te komen, maar alles vanuit de standplaats van jouw fiets kan worden geregeld.

eFlow fiets kopen

Walt-Bikes heeft verschillende modellen van eFlow in de zaak.

Voor meer informatie en advies over deze fietsen of het merk kun je contact opnemen met Walt-Bikes of langskomen in onze fietsenzaak in Elst!

Heb je jouw eFlow droomfiets gevonden en valt ‘ie toch iets duurder uit dan gehoopt? Bij Walt-Bikes kun je jouw fiets laten financieren in kleine betaalbare maandbedragen!

kijken op de website van eflow.

Contact

Walt-Bikes
Dorpsstraat 49-D
6661 EG, Elst

Telefoon: 0481 35 45 99

Contact