Azor

Duurzaamheid en kwaliteit, afgesteld op jouw wensen!

Azor is een fietsproducent die de degelijke fiets al jaren weer terug op de markt heeft weten te zetten. Waar we overige merken de mist in zien gaan op design, materiaal, kwaliteit en prijs biedt weet Azor het antwoord. Een fiets die gerust 10 tot 15 jaar mee kan gaan en zich aanpast aan de gebruiker. Een goede geometrie van de fiets is niet meer dan vanzelfsprekend en de flexibiliteit van het montuur zorgt ervoor dat de fiets bij iedereen past. Azor maakt geen gebruik van vertegenwoordigers, dure directeuren of een groot marketing plan. De filosofie luidt: “kwaliteit vindt haar eigen weg”. En zo werkt Azor nu al bijna 20 jaar! Met meer dan 15.000 fietsen per jaar weten zij wat fietsen maken inhoud. Vanuit Walt-Bikes staan we helemaal achter dit product en zijn daarom premium dealer. Dit houdt in dat er altijd een groot aantal fietsen bij ons te bekijken en te testen is. We zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen en mogelijkheden omtrent Azor fietsen. Daardoor kunnen we je goed ondersteunen in het vinden van de ideale fiets voor jou. Kom gerust een keer langs en laat je informeren over dit prachtproduct en ervaar zelf de verschillen tussen een Azor ten opzichte van andere A-merken.

Lees meer over Azor

Stel zelf je Azor fiets samen

Via de website MyAzor.nl kun je nu je eige Azor fiets samenstellen. Na afloop kan de fiets bij Walt-Bikes worden geleverd en afgesteld, voor de service die je van ons gewend bent. Het werkt als volgt:

  1. Kies het basismodel
  2. Selecteer alle gewenste onderdelen
  3. Maak een account aan (als je deze nog niet hebt)
  4. Selecteer je afhaalpunt (Walt-Bikes)
  5. Vul je gegevens in
  6. Je maatwerk Azor fiets is onderweg!

Heb je jouw Azor droomfiets gevonden en valt ‘ie toch iets duurder uit dan gehoopt? Bij Walt-Bikes kun je jouw fiets laten financieren in kleine betaalbare maandbedragen!

Contact

Walt-Bikes
Dorpsstraat 49-D
6661 EG, Elst

Telefoon: 0481 35 45 99

Contact