Close-up wiel

Breng jouw fiets langs voor reparatie of onderhoud

Wij repareren doorgaans dezelfde dag nog

Een passende fiets is essentieel, maar goed onderhoud net zo min. Naast de ervaring met vele merken leveren wij graag kwaliteit en snelheid. Een fiets is namelijk vaak een onmisbaar product! ’s Ochtends brengen betekend al gauw ’s middags weer ophalen en breng je hem liever ’s middags dan staat de fiets de volgende dag voor je klaar. Dit doen we door de juiste voorraad van onderdelen en een goed bijgehouden werkplaats. Mocht de reparatie van kleine omvang zijn dan is er natuurlijk de mogelijkheid dat je er even op wacht. Een kleine boodschap kan misschien gedaan worden in het gezellige dorp Elst of maak gerust gebruik van onze zithoek, met een vers kopje koffie én wifi verbinding.

Gespecialiseerd in reparatie

Steeds meer fietsen hebben geïntegreerde elektronica. Elektrische fietsen, maar ook bijvoorbeeld racefietsen. Wij beschikken over de juiste apparatuur om deze fietsen uit te lezen en te repareren. Wij verdiepen ons graag in jouw fiets en vinden de beste optie voor reparatie.

Onderdelen die wij niet op voorraad hebben bestellen we voor je bij onze leveranciers. Zodra deze bij ons binnen zijn gaan we zo snel mogelijk aan de slag met het onderhoud of het repareren van jouw fiets.

Doorgaans dezelfde dag nog gerepareerd.

Breng je fiets langs zonder afspraak.

Ontvang kosteloos een leenfiets terwijl je fiets wordt gerepareerd.

Bezoek onze winkel

Breng je fiets langs voor reparatie of laat je adviseren over ons fietsen aanbod. We werken zonder afspraak!

Adres en contactgegevens