man op stadsfiets

Elektrische fietsen

Ben jij op zoek naar een elektrische fiets die moeiteloos de stad doorkruist? Bij Walt-Bikes heb je de keuze uit een uitgebreide collectie e-bikes van diverse topmerken. Ga je voor stijl, snelheid of comfort? Wij adviseren je over de beste fiets voor jou. Met onze expertise en jouw wensen selecteren we samen de ideale e-bike die niet alleen voldoet aan al je eisen, maar ook een plezier is om op te rijden.

Bezoek onze winkel om een proefrit te maken en je te laten informeren over de verschillende elektrische fietsmodellen, merken en uitvoeringen. Ontdek welke e-bike het beste bij jou past!

De ideale woon- werkverkeer fiets

Steeds meer mensen verkiezen de e-bike boven een auto om naar het werk te reizen. En dat is niet zo gek! Met een e-bike leg je moeiteloos veel kilometers af, manoeuvreer je soepel door drukke wegen en sla je files eenvoudig over. Dit maakt een e-bike de ideale fiets voor woon- werkverkeer. Bij Walt-Bikes hebben we elektrische fietsen in verschillende uitvoeren. De diverse motoren kunnen snelheiden van 25 tot wel 45 kilometer per uur behalen! Met een elektrische fiets houd je zowel je hoofd als je lichaam koel. Ervaar het zelf en kom langs voor een proefrit!

Bezoek onze winkel voor de beste ervaring

Bekijk ons adres

Maak een proefrit op jouw elektrische fiets naar keuze

Vele soorten elektrische fietsen in de collectie!

Bezoek onze winkel en laat je adviseren!

Weten welke fiets het beste bij jou past?

Kom langs in de winkel