Vintage fiets in kleur

Kwaliteit

Walt-Bikes staat voor kwaliteit en snelheid. In onze winkel bieden wij alleen kwalitatieve fietsen van topmerken en hechten wij veel waarde aan goede reparaties. Bij goed vakmanschap hoort goed gereedschap en materiaal. We beschikken over vrijwel al het speciale gereedschap en monteren alleen topmerken en kwaliteitsproducten. Natuurlijk leveren we dit tegen een scherpe en concurrerende prijs.

Service

Een fiets is voor iedereen anders. Wij nemen de tijd om te luisteren naar jouw wensen en hoe je de fiets wilt gebruiken. We stellen de juiste vragen en zoeken op die manier samen naar het meest geschikte fiets. In combinatie met jouw wensen en onze kennis moet het lukken om samen de ideale fiets te vinden.

Persoonlijk advies bij Walt-Bikes

Wij helpen en adviseren jou altijd op de beste manier. Zo worden wij zelf namelijk ook het liefst geholpen. Bezoek onze winkel en bekijk op je gemak de verschillende modellen die wij op voorraad hebben. Er staat alvast een kopje koffie voor je klaar! Een van onze medewerkers is zo snel mogelijk bij je om je verder te helpen. Twijfel je over een bepaald model? Ben je benieuwd naar wat onze fietsenmerken te bieden hebben? Wil je weten hoeveel versnellingen de fiets heeft? Onze fietsexperts kunnen al je vragen beantwoorden. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een proefrit te maken. We kijken graag met je mee om de beste fiets voor jou te vinden.

Fietsen maken en verkopen is een vak

Naast adviseren over het aanschaffen en onderhouden van een fiets hebben wij ook een duidelijke visie over het ondernemen en de veranderingen binnen onze branche. Internethandel neemt een groot deel van de detailhandel weg. Veel winkels hebben het zwaar onder de steeds toenemende concurrentie via webshops. Wij vinden dat, zeker in een tijd als deze, een fietsenzaak alleen kan bestaan door zich daarvan te onderscheiden. Service en kwaliteit is iets wat alleen op locatie en met vakkennis geboden kan worden en dat is waar wij voor staan! Geen vlugge verkoop met vlotte prijs knallers, maar aandacht voor de klant en gebruiker waardoor tot een juiste keuze of onderhoud gekomen kan worden. In onze fietsenwinkel werken fiets-liefhebbers met kennis van het vak. Dankzij deze aanpak weten wij zeker dat we jou beter kunnen helpen dan elke online webshop. Ervaar het zelf, bezoek onze winkel!

2014

Het begin

Walter richt Walt-Bikes op in Elst!

2015

De Walt Bike

De Walt-Bike is bedacht, ontwikkeld en geproduceerd door Walt Bikes, Elst. Onze Walt Bike is een heerlijke eerlijke fiets die gebaseerd is op het principe: People Planet Profit.

2020

Team uitbreiding

In de winkel houden wij ons het liefst bezig met waar we blij van worden: fietsen. Daarom hebben wij sinds 2020 onze eigen administratieve medewerker die zich met alle plezier verdiept in onze administratie. Welcome to the team!

2023

Topmerken in de verkoop

We hebben ons aanbod fietsen verfijnd en vernieuwd. In onze fietsenzaak tref je enkel hoge kwaliteitsfietsen van topmerken aan.

2024

Meet the team!

Met ons huidige team staan we klaar om jou te helpen.