Klein meisje in natuur

Bakfietsen

Op zoek naar een elektrische bakfiets die perfect bij jou en je gezin past? Bij Walt-Bikes kun je terecht voor moderne elektrische bakfietsen van verschillende topmerken, zoals Bakfiets.nl en Pendle. Er zijn veel verschillende soorten bakfietsen, allemaal met hun eigen voordelen. De manier waarop de bakfiets wordt bestuurd, de hoogte van de bak, de inrichting en de mogelijkheid om accessoires zoals een peuterzitje te plaatsen: de keuze voor de juiste bakfiets is erg belangrijk en hangt af van verschillende factoren.

Wil je hulp bij het kiezen van een passende elektrische bakfiets? Ons team staat klaar om jou in onze fietsenwinkel te adviseren. Zodat je straks met veel gemak en plezier je kinderen ophaalt van school of boodschappen doet.

Veilig en flexibel op weg

Een bakfiets wordt steeds populairder om je kinderen mee te vervoeren. Niet alleen zijn ze super praktisch en bieden ze veel laadruimte, ze zijn ook nog eens veilig en vaak van een stijlvol design voorzien. Met een bakfiets verplaatsen jij en je kinderen zich snel en flexibel in het verkeer, terwijl je tegelijkertijd geniet van de frisse lucht en het gezellige samenzijn onderweg.

Dankzij de elektrische ondersteuning zijn bakfietsen ook geschikt voor langere afstanden en heuvelachtig terrein, waardoor ze een ideale keuze zijn voor gezinnen die kiezen voor duurzaam vervoer zonder in te leveren op comfort of gemak.

Onze nieuwe collectie bakfietsen is binnen!

Gezellig met je gezin op de fiets

Kom langs en maak gelijk een proefrit

Bezoek onze winkel voor de beste ervaring

Bekijk ons adres

Weten welke fiets het beste bij jou past?

Kom langs in de winkel