Jong meisje op fiets

Kinderfietsen

Bij Walt-Bikes in Elst vind je een breed assortiment aan kinderfietsen, perfect voor de dagelijkse fietstocht naar school of om vriendjes en vriendinnetjes in de buurt op te zoeken. We begrijpen dat elk kind uniek is en daarom bieden we verschillende maten en modellen aan, zowel elektrisch als niet-elektrisch, om aan de behoeften van elk jonge fietser te voldoen. Voor de kleintjes hebben we stevige en veilige fietsen die veel zekerheid op de weg bieden. En voor de oudere kinderen die wat meer zelfstandigheid en snelheid willen, zijn onze elektrische kinderfietsen een uitstekende keuze. Ze zijn ideaal voor langere afstanden of voor dagen dat een beetje extra hulp welkom is. Met onze kinderfietsen is de rit naar school elke dag weer een leuk en veilig avontuur.

Maak een proefrit

Het is belangrijk dat kinderen zich veilig en comfortabel op de fiets voelen. Daarom nemen we uitgebreid te tijd om samen met je kind de juiste fiets te vinden. We kijken welke maat het meest geschikt is en hoe de fiets het beste kan worden afgesteld op de bestuurder. Daarnaast denken we mee over een elektrische of niet-elektrische besturing, een eventuele bagagedrager, het aantal versnellingen en meer. Allemaal details die bijdragen aan het rijcomfort.

Natuurlijk heb je bij ons de mogelijkheid om de fiets gelijk te testen. Met een proefrit ben je zeker van je aankoop en fiets je met een veilig gevoel naar huis. Je bent bij ons zonder afspraak welkom om onze kinderfietsen te bekijken en testen.

Vind jouw fiets voor het nieuwe schooljaar

Op fietsvakantie met de hele familie!

Kom langs in onze winkel en maak gelijk een proefrit

Bezoek onze winkel voor de beste ervaring

Bekijk ons adres

Weten welke fiets het beste bij jou past?

Kom langs in de winkel